Αναγνώστες

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Primo Bagno!!!

Καλησπέρα κορίτσια!! Καλοκαιράκι και εκτός από θάλασσα, ήλιο και ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας εξίσου σημαντική είναι και η ενυδάτωση της επιδερμίδας! Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε την γνώμη μας για δύο body lotion από την εταιρεία Pael International Cosmetics!
Τα body lotion ανήκουν στην σειρά Primo Bagno!! 

Όπως βλέπετε η συσκευασία των συγκεκριμένων body lotion είναι με αντλία κάτι που εμένα προσωπικά με ευχαριστεί. Προτιμώ σχεδόν πάντα σε οποιοδήποτε προϊόν αγοράσω να έχει αντλία γιατί φυσικά με βολεύει καλύτερα και έχω καλύτερο έλεγχο της ποσότητας που χρησιμοποιώ.
Για να δούμε το κάθε ένα ξεχωριστά!
Το πρώτο body lotion ονομάζεται Vanilla bean and shea!! Όπως καταλαβαίνετε το άρωμα του έχει σαν βάση την βανίλια!! Εμένα προσωπικά με προβλημάτισε λίγο η μυρωδιά του! Φυσικά αρχικά σου δίνει την αίσθηση της βανίλιας, αλλά εμένα μου έρχεται και μία έντονη μυρωδιά....μπισκότου!! Δεν ξέρω πραγματικά αν περιέχει και κάτι άλλο πέρα από βανίλια, έψαξα και στο site της εταιρείας αλλά δεν βρήκα κάποια άλλη αναφορά εκτός της βανίλιας!! Παρόλα αυτά είναι ένα body lotion που είναι αρκετά ενυδατικό, απορροφάτε σχεδόν αμέσως από το σώμα και σε εμένα προσωπικά δεν άφησε κάποιο ίχνος λιπαρότητας!! Αν και γενικά μου αρέσει η μυρωδιά βανίλιας ίσως το θεωρώ λίγο πιο έντονο για καλοκαίρι γιατί προτιμώ πιο ανάλαφρες μυρωδιές!!
Από την άλλη το δεύτερο body lotion έχει την ονομασία Pomegranate Coconut!! Το συγκεκριμένο λοιπόν πέρα από την καρύδα που περιέχει έχει νότες ροδιού!! Και εδώ είναι που τρελάθηκα!! Η μυρωδιά της καρύδας σε κάποια άλλα προϊόντα που είχα παλιότερα ή έχω μυρίσει σε καταστήματα είναι τις περισσότερες φορές αρκετά έντονη!! Εδώ όμως σε συνδυασμό με το ρόδι είναι πολύ ιδιαίτερη!! Δεν διαφέρει σε κάτι από το προηγούμενο όσον αφορά τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του, απλά θεωρώ ότι έχει μαγική μυρωδιά και άκρως καλοκαιρινή!!
Τα χρησιμοποιώ συνήθως πάντα μετά από το μπάνιο και η αίσθηση που αφήνει στο σώμα είναι μεταξένια και απαλή και διατηρεί την επιδερμίδα πιο ελαστική!! Επίσης το άρωμα και των δύο διαρκεί, δεν θα έλεγα υπερβολικές ώρες αλλά ένα τρίωρο σίγουρα!! 


Το θετικό των συγκεκριμένων προϊόντων είναι ότι παράγονται με ουδέτερο PH δέρματος, χωρίς αλκαλικά, σιλικόνες και parabens. Η σειρά όπως σας ανέφερα λέγεται Primo bagno και περιλαμβάνει επίσης: αφρόλουτρο, λάδι μασάζ, body butter, body spray, peeling σώματος, κρέμα χεριών και νυχιών άλατα μπάνιου, σφουγγάρια μπάνιου, καθώς και set δώρου. Διατίθενται σε πολλά αρώματα!!
Στην εταιρεία μπορείτε επίσης να βρείτε προϊόντα από τις επαγγελματικές εταιρίες être belle και Repêchage , και επίσης έχει την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα των παιδικών καλλυντικών Hello Kitty, καθώς και την παιδική συλλογή Kids Collection με παιδικές σειρές Barbie, Snoopy, Cars, Disney Princess, και Disney Classics .
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα τους http://www.pael.gr/WebPage/homepage καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/PaelInternationalCosmetics?ref=ts&fref=ts!!
Έχετε δοκιμάσει κάποια από τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας? Θα χαρούμε να διαβάσουμε και την δική σας άποψη για ότι έχετε δοκιμάσει!!
Θα τα ξαναπούμε σε ένα επόμενο post, να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε την ενυδάτωση του σώματος!!!

*yours angel's and nastazia's...*

3 σχόλια:

  1. έχω δοκιμάσει peeling αφρόλουτρο και κρέμα!αυτή με το μέλι !μόνο το αφρούλτρο δε μου άρεσε καθόλου,από τα υπόλοιπα έμεινα αρκετά ευχαριστημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελεια...και αυτα ειδικα με το ροδι ειναι πολυ ωραια body lotion!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελεια...και αυτα ειδικα με το ροδι ειναι πολυ ωραια body lotion!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή