Αναγνώστες

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

aftercare tattoo cream contest

Για αρχή να ευχαριστήσουμε την εταιρία Healthy Scoop για τα προϊόντα που μας πρόσφερε! Το Healthy Scoop είναι ηλεκτρονικό κατάστημα της Kite Hellas που δραστηριοποιείται με σταθερή επιτυχία στο χώρο των φαρμάκων εδώ και 25 χρόνια!




Δοκιμάσαμε την Kerasal ultra 20. Μια ενυδατική κρέμα ποδιών. Σε μας έκανε "δουλειά"! Ίσως είναι από τα λίγα καλοκαίρια που είπαμε αντίο στις σκασμένες φτέρνες. Ενυδατώνει καλά όλο το πέλμα και απορροφάτε γρήγορα και έτσι δεν γλιστράει μέσα στο πέδιλο. Με συχνή χρήση παρατηρήσαμε ουσιαστική βελτίωση καθώς μετά από έναν χειμώνα και με πόδια κλεισμένα μέσα στα παπούτσια, τα ποδαράκια μας χρειάζονται ενυδάτωση και φροντίδα! Ενδείκνυται για σκληρά, τραχιά και ξηρά πέλματα και φτέρνες! Πολύ καλή!

Το Kerasal Roll On για πονεμένα και κουρασμένα πόδια. Μέσα στη σελίδα λέει ότι κάνει γενικότερα και για μυϊκούς πόνους. Εγώ, λόγω προβλήματος, το έβαλα στον αυχένα! Καταρχήν μυρίζει λιγάκι, κατά δεύτερον ένιωσα μια θερμότητα στο σημείο αλλά ένιωσα μια σχετική ανακούφιση. Μη φανταστείτε τρελά πράγματα... αλλά αποσυμφόρηση του πόνου στο συγκεκριμένο σημείο υπήρξε. Η γενική χρήση του είναι και αυτή για κουρασμένα πόδια και μουδιασμένα! Επίσης για πονεμένους αστραγάλους, φτέρνες και πέλματα!! Αλλά όπως ανέφερα η μυρωδιά δεν με ενθουσίασε, την έδωσα για συχνή χρήση στην μαμά μου!!  

Τέλος η Gynofit Λοσιόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή. Μία καλή λοσιόν χωρίς άρωμα και σαπούνι. Δεν έχουμε πολλά να πούμε για αυτό. Ευχαριστημένες σε γενικά πλαίσια


Και να' μαστε λοιπόν με εναν νέο ολόφρεσκο διαγωνισμό για όσους έχουν tattoo! 


το forever ink balm είναι μια κρέμα  που έχει σχεδιαστεί ειδικά  για να 
καταπραΰει, να ενυδατώνει και να ενισχύει τη φυσική επούλωση του δέρματος 
μετά από ένα νέο τατουάζ. Ο μοναδικός συνδυασμός του με αντιβακτηριακό MέλιManuka, Πανθενόλη και Βιταμίνες Β & Ε  θρέφει και προστατεύει, βοηθώντας 
την αποκατάσταση της υγείας του δέρματος. Η λεπτόρευστη χωρίς λάδι σύνθεσή του είναι απαλή και απορροφάται εύκολα αφήνοντας  ένα ματ αποτέλεσμα.

&

Το Forever Ink Shield έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καθημερινή περιποίηση και προστασία του δέρματος με τατουάζ. Η μοναδική σύνθεση με Βιταμίνες E, C και αντιοξειδωτικά συστατικά προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ο δείκτης προστασίας spf 45 προστατεύει αποτελεσματικά απο τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που σταδιακά προκαλούν εξασθένιση του χρώματος. Η μοναδική Ink Lock Technology προστατεύει και σφραγίζει το χρώμα του τατουάζ διατηρώντας το πάντα ζωηρό.


ορίστε και τα βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας

1. Να κάνετε like στη σελίδα http://www.facebook.com/beautyandcosmetics.de
2. Να κάνετε share/ κοινοποίηση την φωτογραφία του διαγωνισμού δημόσια - public

O διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα.

Η - Ο νικήτρια-της θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών μετά την κλήρωση αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί!!




a Rafflecopter giveaway

8 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία συμμετοχής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα
    Έτοιμη η ανάρτηση του διαγωνισμού στο KERDISETO και στη σελίδα μας στο Facebook Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί

    Η ανάρτηση εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/mnr80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή