Αναγνώστες

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Beautytestbox

είμαστε πολύ χαρούμενες που κρατάμε στα χέρια μας το beauty test box! το παραγγέλνεις απο το site τους με κόστος 10€ για το ένα κουτί. και voila τι βρήκαμε μέσα!





wet wipwe rose of bulgaria Q10
15 αντιαλλεργικα μαντηλάκια με Q10 και φυσικό ροδόνερο. Περιέχουν ροδέλαιο και έλαιο ηλίανθου. Χρησιμοποιούνται για ντεμακιγιάζ προσώπου ενώ παράλληλα δρουν και κατά της αντιγύρανσης. Επίσης, αναφέρεται, οτι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα χέρια σαν αντισηπτικά. Σημαντικό οτι δεν περιέχουν parabens
- η άποψή μας για τα συγκεκριμένα είναι ότι είναι καλά μόνο για τα χέρια! Στην επιδερμίδα του προσώπου δεν "έκατσαν" καθόλου καλά. έχουμε και μια υποψία για μια μικρή αλλεργική αντίδραση (στα ευαίσθητα δέρματα)





Υδρολιπιδική αλοιφή ποδιών Gewohl
περιποιητική αλοιφή για ιδιαίτερα κερατινοποιημένο, σκασμένο, ξηρό και σκληρό δέρμα. Τα συστατικά της εν λόγο αλοιφής θεωρούνται μοναδικά αφού η σύνθεση της αποτελείται απο φυσικά συστατικά. 
- Η αποψή μας για την αλοιφή της gewohl είναι η καλύτερη  μετά απο πεντικιούρ (μονή στο σπίτι με το micropedi δείτε εδώ το σχετικό άρθρο) και εφαρμογή άφησε τα πέλματα μαλακά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. με μια μόνο εφαρμογή! θα μπορούσαμε να πούμε οτι παρατείνει το χρόνο για το επόμενο πεντικιούρ. τέλειο!!!???!?!?



Βερνίκι νυχιών Seche vite και  Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών Seche vite
Οι περισσότερες γνωρίζουμε την συγκεκριμένη μάρκα βερνικιού. Είναι επαγγελματική.  το χρώμα είναι το 69234 inspiration και είναι απο τη νέα της συλλογή. Το στεγνωτικό διεισδύει στο βερνίκι μέχρι τη βάση του
- Έχουμε να πούμε μόνο θετικά σχόλια!!!! Γρήγορο στέγνωμα, μεγάλη διάρκεια
(με κανονικές δουλείες σπιτιού 3 μέρες). Αν το συνδυάσετε και με το στεγνωτικό θα έχετε super αποτελέσματα! γυαλάδα και μεγαλύτερη διάρκεια απο οτι σκέτο το μανό (με το στεγνωτικό η διάρκεια ήταν 5 μέρες!!!)





Κρέμα ενυδάτωσης  Sans soucis aqua benefits 24h care
Φυσική ενυδατική κρέμα με ροδάκινο και λάδι απο κουκούτσι βερίκοκου. Πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιαματικό νερό απο το Μπάντεν - Μπάντεν. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
- Μέτα τη χρήση της κρέμας για μια εβδομάδα περίπου, δεν είχε κάποια σημαντική διαφορά η επιδερμίδα. μια απλή ενυδατική, ίσως να μην είναι τόσο καλή για λιπαρά δέρματα γιατί κατά της διάρκεια της ημέρας γυάλιζε πολύ!



Και τέλος......



Cream bath Azade coconut
Ενα κρεμώδες αφρόλουτρο που χάρη στη σύνθεση του τονώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Η κρεμώδης υφή του αφήνει ένα απαλό άρωμα καρύδας που διαρκεί! 
- Μας άρεσε πάρα πολυ!!!! ενυδατώνει και μυρίζει καταπληκτικά!!! αξίζει να σημειωθεί οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ!!!! Απο αυτό και μόνο θα το εντάξουμε στην καθημερινή μας περιποίηση!!!



                                                                                 *yours angel...*

2 σχόλια:

  1. geia sas koritsia molis sas anakalipsa kai egina melos...prosfat eftiaksa blog kai ean theletai mpeite na riksete mia matia kai na ginetai melos..sas euxaristw http://forqueensbymary.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή